Blog

Bouwen aan zichtbaarheid of merk

Gastblog Adinda Keizer | Vindjeklant.nl

In deze tijd is het belangrijk om zichtbaar te zijn als bedrijf. Maar wat ga je laten zien? Wat je levert of wat je doet? Of wil je andere dingen vertellen? Hoe word en blijf je zichtbaar? Het is een vraag waar veel bedrijven mee worstelen.

Lees verder

Structuur is geen toverwoord

Gastblog Esther Botter | Virtual Es – Online Business Support

Mijn ervaring als VA (virtual assistant) is dat niet iedereen van nature gestructureerd werkt. Bij sommige mensen lijkt elk takenlijstje te veranderen in chaos. Terwijl een beetje structuur je zoveel kan brengen, want in plaats van een beetje aanrommelen en je werkzaamheden heden ad-hoc uitvoeren kun je echt productief zijn en tijd besparen! Je krijgt echt een stuk meer gedaan op een dag.

Lees verder

15 tips voor de perfecte film met je smartphone

Gastblog Monika Knottnerus | PRezz Videoproductiehuis

Met je telefoon kun je heel mooi filmen. Een professionele en effectieve video vergt echter een beetje kennis en vaardigheden. Monika Knottnerus is professioneel filmmaker bij PRezz Videoproducties en deelt hier haar belangrijkste tips bij het maken van een film met je smartphone.

Lees verder

Zelf op je bek gaan

Gastblog Dr. Esmeralda Kleinreesink | De Pitchcoach

“Jouw zinnen werkten niet”, zegt Sanne Tengker teleurgesteld. Ik kan een glimlach niet onderdrukken. “Maar ze waren zo mooi”

Lees verder

Wat anderen zeggen

Jana Verberg
Jana Verberg
1. Juni, 2021.
Tot dat ik "Juffrouw Rood", alias Claudia, ontmoet heb, dacht ik dat een zakelijk interview heel stijf en vermoeiend zou zijn. Maar niets is minder waar! In heel ontspannen en vriendschappelijke sfeer hebben Bianca en ik over onze passie voor bakken, gezondheid, mensen en over ons bedrijf "Pure & Easy Bakery" mogen vertellen. Het voelde als een gesprek onder vriendinnen. En het resultaat heeft een mega glimlach op onze gezichten getoverd. Claudia heeft het precies zo geschreven alsof wij zelf recht vanuit ons hart vertellen. Wij zijn heel blij, trots en dankbaar over ons verhaal op Houtensnieuws.nl.
jolanthe van den Berg
jolanthe van den Berg
5. Maart, 2021.
Claudia schrijft zoals ze is: bevlogen en enthousiast. Als ze ergens voor gaat, dan gaat ze met volle kracht ertegen aan. Ze is in staat om van iets saais iets pakkends te maken. Ik zou haar zeker aanraden!
Wouter Ris
Wouter Ris
5. Maart, 2021.
Het is knap hoe Claudia zich met weinig informatie goed kan inleven in de klant en daarmee het eindresultaat, bruikbare teksten, vorm kan geven. Prettig in communicatie en snelheid. Aanrader!
Menu